Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.10.2013.

21:46

Stojanović: Ako sam kriv...

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović čestitao je Čukaričkom na zasluženoj pobedi i rekao da je tim sa Banovog brda imao sve što njegov tim nije imao.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

’Crveno-beli’ su kao gosti izgubili od ekipe gradskog rivala sa 2:0, u utakmici osmog kola Superlige Srbije.

"Čukarički je imao srce, htenje, disciplinu, odgovorniost i, na kraju krajeva, znanje da iskoristi šanse koje smo im mi omogućili", izjavio je Stojanović.

On je istakao da je njemu neshvatljivo da se iz utakmice u utakmicu ponavljaju greške u igri Crvene zvezde.

"Koju god kombinaciju da stavim na štoperskim pozicijama, uvek neko napravi grešku koja nas košta. Nikad nisam kukao, to je to što imamo, ali ovakve greške ne smeju da se dešavaju ni na pionirskom, a kamoli na ovom nivou", konstatovao je Stojanović.

Slovenački trener rekao je da će sam tražiti sastanak sa upravom kluba, da se ozbiljno popriča o svemu i da se vidi kako dalje.

"Situacija je jasna. Ne bežim od odgovornosti i ukoliko se proceni da sam ja najveći krivac zna se šta sledi", poručio je Stojanović.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević zahvalio je kolegi Stojanoviću na komplimentima i rekao da ne zna koji su dometi njegove mlade i talentovane ekipe.

"Respektujemo svakog rivala, posebno Crvenu zvezdu, ali samo pre utakmice. Na trerenu ne respektujemo nikoga, imamo mlade igrače čije mogućnosti su velike, ali ne znam koliko velike. Srećni smo što smo lideri, uživaćemo jedan dan, a onda ponovo se posvetiti radu", kazao je Milojević.

U devetom kolu Superlige Crvena zvezda dočekuje Novi Pazar, dok Čukarički gostuje ekipi Donjeg Srema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve