Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.10.2013.

18:57

Debakl Totenhema, kiks Arsenala

Poslednja dva nedeljna meča u Premijer ligi doneli su katastrofu Totenhema na Lejnu, te remi Arsenala u Birmingemu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Da pojačanja od 110 miliona funti ne garantuju rezultat, pokazao je Totenhem koji je sa 3:0 poražen u gradskom derbiju od Vest Hema na svom terenu.

Sa druge strane, Arsenal je pokazao da mu ove sezone ne leže ekipe iz Birmingema, nakon poraza od Aston Vile na premijeri, u nedelju je igrao samo 1:1 sa Vest Bromvičem.

Totenhem je dominirao protiv "čekićara" sat vremana, a onda je doživeo katastrofu za 13 minuta. Vinston Rid, Rikardo Vaz Te i Ravel Morison su od 67. do 80. minuta doktukao domaćina.

Mnogo neizvesnije bilo je u Birmingemu gde je VBA pokazao da se pretplatio na bodove protiv favorita. Nakon pobede na Old Trafordu u prošlom kolu, sada je otkinuo bod lideru.

Klaudio Jakob je u finišu prvog poluvremena zabrinuo "tobdžije", koji do boda dolaze šreko Džeka Vilšira polovinom drugog dela meča. Ovaj put asistent nije bio Mesut Ezil, već Tomaš Rosicki.

Arsenal je i dalje prvi na tabeli, ali sa istim brojem bodova kao i Liverpul. Totenhem je drugim mečom bez pobede u nizu pao šesto mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve