Nova vest
Fudbal

Subota, 05.10.2013.

23:40

Mladenović: Idem, neću da propadnem

Fudbaler Crvene zvezde Filip Mladenović kaže da ne postoji šansa da ostane u klubu iz Ljutice Bogdana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Levi bek tražio podneo je Arbitražnoj komisiji Zajednice Superligaša zahtev za raskid ugovora sa ’crveno-belima’.

„Ne postoji ni promil šanse da promenim stav. Odluku sam doneo i samo je moja. Možda je dobra, možda pogrešna, ali je neću promeniti. Jednostavno, ne želim da propadnem kao fudbaler“, kaže Mladenović za ’Novosti’.

Talentovani Čačanin, koji je već podneo zahtev za raskid ugovora, tvrdi da mu najviše od svega smeta što igrački stagnira, jer još od sredine avgusta ne dobija pravu priliku. Naravno, bitna stavka je i novac jer Zvezda duguje Mladenoviću šestocifrenu sumu u evrima.

„Pre godinu dana sam bio „A“ reprezentativac, a sada me nema ni na klupi u Zvezdi. Uz to, klub mi je dužan novac koji sam zaradio, a verujte, ne radi se o malom iznosu, pogotovo za naše uslove. Zbog svega toga sam odlučio da odmah presečem i da završimo celu ovu agoniju“, rekao je fudbaler ’crveno-belih’.

Ni nedavni razgovor s predsednikom nije promenio ništa u Filipovom razmišljanju.

„Ma, razgovarao sam sa svima, od Džajića, preko Kokeze, do Čovića i Stojadinovića. Skrenuo sam im pažnju na moju situaciju i nagovestio šta nameravam. Međutim, ni posle svih tih silnih razgovora ništa se nije promenilo, što mi je samo pomoglo da lakše prelomim“, kaže Mladenović.

Mladenović će, posle Mijailovića, Dimitrijevića, Perovića, Pantića, Jankovića, Simića, Maksimovića, Šakića, braće Srnić, biti još jedan u nizu igrača koji su slobodni otišli iz Zvezde zbog neizmirenih obaveza. Pre tačno 20 meseci Mladenović je doveden iz čačanskog Borca sa statusom mladog reprezentativca za 350.000 evra i kod Prosinečkog i Jankovića bio je jedan od najstandardnijih.

Ovog avgusta, iako se znalo da Filip pored iskusnog Mijailovića neće imati mnogo prostora da igra, uprava je odbila primamljivu ponudu francuskog Evijana - 850.000 evra i 20 procenata od naredne prodaje. Sada će, dva meseca kasnije, otići kao slobodan igrač, a Zvezdi će ostati da mu isplati sve što duguje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve