Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.09.2013.

11:44

Igrači Zvezde dobili slobodan dan

Jutro posle poraza od Voždovca sa 1:0 niko od prvotimaca Crvene zvezde i čelnika kluba nije se pojavio na stadionu u Ljutice Bogdana.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Trener ’crveno-belih’ Slaviša Stojanović, koji je najavio odlazak, dao je igračima slobodan dan, dok će Upravni odbor održati redovnu sednicu u 18 časova. Na toj sednici će se raspravljati o Stojanovićevoj sudbini, a male su šanse da on i po njenom završetku ostane na klupi Zvezde.

Na „Marakani“ su trenirali samo igrači koji nisu u prvom planu.

Zvezda je u nedelju izgubila od Voždovca i posle šest kola Jelen Superlige ima šest bodova manje u odnosu na vodeći Partizan na petom mestu tabele.

Utakmicu sa Voždovcem obeležio je i incident na kraju, kada su navijači tražili od igrača, osim Bobana Bajkovica i Miloša Ninkovića, da im predaju dresove, a takođe su ih pljuvali i gađali. Niko iz uprave Zvezde nije želeo da komentariše taj incident u nedelju uveče.

Stojanović je posle meča na stadionu Obilića najavio odlazak i rekao da želi što pre da razgovara sa upravom oko svog statusa, a autobus sa fudbalerima je uz veliku policijsku pratnju ispraćen do „Marakane“.

Fudbaleri Zvezde će sledeći trening imati u utorak od 15 časova, a dan kasnije ih očekuje meč Kupa Srbije sa Proleterom u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve