Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.08.2013.

13:07

Pavlovski u Portu, Golubović u Romi

OFK Beograd ostao je u četvrtak bez još dvojice igrača, i to članova šampionske reprezentacije do 19 godina – Marka Pavlovskog i Petra Golubovića.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Pavlovski, kapiten evropskih šampiona, seli se u Porto, dok je defanzivac Golubović novi član Rome.

Pavlovski je već otputovao u Portugal na lekarske preglede i potpisivanje ugovora, dok će Golubović najverovatnije ostati na Karaburmi do januara.

Pavlovski će narednih godinu dana provesti na pozajmici u Portu, nakon čega "Zmajevi" imaju mogućnost da otkupe ugovor kapitena omladinske reprezentacije Srbije.

"Zahvalio bih se svima u klubu počev od saigrača do uprave. Proveo sam divnih sedam godina u OFK Beogradu. Sve je kao san i sve se brzo
odigralo preko noći. O Portu ne treba trošiti reči, veliki je to klub i znam da je proglašen najboljim klubom za mlade igrače i za napredovanje, što je za mene najznačajnije. Posebno mi je drago što neću menjati boje, koje su mi u srcu i verujem da ću se brzo uklopiti i da ću osvetlati obraz i OFK Beograda i Srbije
", rekao je Pavlovski.

Obojica fudbalera rođena su 1994. godine. Pavlovski je prvotimac već dve i po godine, dok je Golubović debitovao u prošloj sezoni.

Pre njih dvojice, redove ’romantičara’ napustio je Marko Petković, koji će tokom popodneva biti predstavljen kao novi igrač Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve