Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.08.2013.

23:39

Nikolić: Žal za drugim golom

Trener Vojvodine Marko Nikolić rekao je da žali što njegova ekipa nije uspela da pobedi Šerif u prvoj utakmici baraža za Ligu Evrope.

Izvor:

Autor:

Default images

Vojvodina i Šerif odigrali su 1:1 na stadionu "karađorđe" u Novom Sadu, gotovo sat vremena imali igrača više a šansu utakmice pormašio je Kaluđerović.

"Žalim što nismo uspeli da dođemo do drugog gola, da preokrenemo rezultat, jer bi se obe ekipe drugačije ponašale u revanšu", rekao je Nikolić posle utakmice.

"Mi smo korektno ušli u utakmicu, ali kako je ona odmicala, sve smo više grešili. Mnogo je bilo tehničkih grešaka. U drugom delu smo bili svesni da će se Šerif povući, jer su na terenu imali igrača manje", rekao je Nikolić.

Trener je rekao da je bio svestan da fudbaleri Šerifa bolje igraju na gostujućem terenu nego kod kuće, kao i da najviše opasnosti preti iz kontranapada.

Šef stručnog štaba Vojvodine rekao je da veruje u dobar rezultat u Moldaviji, uprkos remiju na svom terenu.

"Ništa još nije gotovo. U ovom duelu odlučuju detalji. Nama u revanšu odgovara pobeda, kao i remi sa većim brojem golova. Ja verujem u ovu ekipu i nadam se dobrom rezultatu. Ekipa je mlada i treba im pružiti podršku", kazao je on.

Trener Šerifa Vječeslav Rusnak rekao je da je meč imao dva različita poluvremena i dodao da "ima još 90 minuta" da njegov tim ispravi lošu igru iz prvog meča.

"Dve različite utakmice smo videli danas. Jednu pre, a drugu posle crvenog kartona. Mi nismo navikli da se branimo i to nam je teško palo. Mi smo kontrolisali igru posle primljenog gola, ali ubrzo potom ostali smo sa igračem manje i onda je ceo koncept otišao. Imamo šansu u drugoj utakmici. Verujem u prolaz", kazao je Rusnak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve