Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.08.2013.

23:04

LE: Jojić za prvu pobedu Partizana

Fudbaleri Partizana ostvarili su minimalnu pobedu protiv Tuna u Beogradu, u prvom meču plej ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Jedini gol na meču, pred nešto manje od 15.000 gledalaca, postigao je Miloš Jojić u 70. minutu, koji je tako svom klubu doneo prvu pobedu u evropskim takmičenjima ove sezone.

Partizan je stvorio nekoliko prilika tokom meča, najčešće preko Aleksandra Mitrovića. Ni Tun nije bio bez šansi, ali je golman Stojković dobrim intervencijama uspeo da sačuva svoju mrežu.

Nalet gostiju prekinuo je Jojić golom u 70. minutu. Fenomenalno je prošao pored dvojice igrača po levoj strani, ušao kazneni prostor i udarcem po zemlji posalo loptu u donji desni ugao golmana Favra. Isti igrač jedo kraja još nekoliko puta zapšretio po levoj strani, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Revanš se igra za sedam dana u Švajcarskoj.

Naš drugi predstavnik u kvalifikacijama, novosadska Vojvodina, odigrala je na svom stadionu nerešeno sa Šerfiom 1:1, a detalje sa oba meča pročitajte ovde.

Stadion Partizana. Sudija: Serhij Bojko (Ukrajina)

Partizan: Stojković, Aksentijević , Petrović, Obradović, Stanković , Marković, Ilić (kap), Đemba Đemba, Grbić, Jojić, Mitrović.

Tun: Fevr, Sulmoni, Zigfrid, Vitver, Liti, Cufi, Hediger(kap), Kristijan Šnojvli, Sanogo Žunior, Martines, Mark Šnojvli

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve