Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.08.2013.

23:01

Rašović: Više želeli pobedu

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je posle pobede nad Tunom da su njegovi igrači više želeli pobedu.

Izvor:

Autor:

Default images

Partizan je golom Miloša Jojića, pred 15 hiljada gldalaca u Humskoj, savladao Tun u prvom meču plej ofa za Ligu Evrope.

"Meč je bio otvoren, mi smo konstatno i strpljivo tražili priliku za gol - do koje smo na kraju i došli. Oni su dobra i čvsta ekipa, opasni su posle dugih lopti... Ostaje žal za drugim golom iz nekoliko polušansi", rekao je Rašović.

On je dodao da lično nije osetio olakšanje, kao i da je mladi Nemanja Petrović opravdao očekivanja.

"Nisam lično osetio olakšanje, ali jesu igrači, oslobodili su se okova - očekujem još veću energiju od njih.Značiće im ova pobeda pred nastavak sezone. Posle gola smo ličili na Partizan kakav treba da budemo. Moramo da uradimo analizu ove utakmice, da skeniramo stvari koje nisu bile dobre. Videćemo kako treba da igramo tamo. Ovo je dosta dobar rezultat, daje nam mnogo veće šanse za prolaz u grupnu fazu Lige Evrope", zaključio je Rašović.

"S druge strane, trener Tuna bio je zadovaljan izdanjem svoje ekipe.

"Pozitivan utisak smo ostavili. Zadovaoljan sam nastupom moje ekipe, dobro smo se suprotstavili Partizanu i uspostavili ravnotežu na meču. Imao je Partizan svojih prilika, ali smo i mi imali nekoliko. Ostaje žal što barem jednu nismo iskoristili. U svakom slučaju, navijači su mogli da vide jednu kvalitetnu utamicu", rekao je Urs Fišer.

On je dodao da je ulazak Ninkovića doneo Partizanu prevagu na terenu i da bi mu bilo draže da mladi reprezentativac Srbije nije zaigrao.

Fišer je najavio i da će u revanš utakmici na terenu pokušati da sprovede kontrolisanu ofanzivu.

Revanš meč igra se za sedam dana u Tunu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve