Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.08.2013.

22:40

Kaluđerović promašio pobedu Voše

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno 1:1 (1:0) sa Šerifom u Novom Sadu, u prvom meču plej ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Reavnš je na programu za sedam dana u Moldaviji.

Gosti su igrali bolje tokom prvog poluvremena, a to je i rezultiralo vođstvom u 36. minutu. Kadu je probio i centrirao sa desnog boka, Isa je bio brži od Đurića i savladao Delača.

Drugačija slika u nastavku. Novosađani su zaigrali znatno ofanzivnije i stigli do izjednačenja u 54. minutu. Simon Vukčević je sa sredine proigrao Škuletića, koji je samo ’bocnuo’ loptu preko istrčalog Tomića.

Vojvodina je do kraja mogla i do potpunog preokreta, ali su igrači Marka Nikolića propustili nekoliko prilika, a najveću Kaluđerović u 70. minutu, kome je lopta pala među noge, na četiri metra od gola Šerifa, ali je bivši fudbaler Rada i Crvene zvezde, uspeo da šutira preko prečke.

Naš drugi predstavnik u kvalifikacijama, Partizan, pobedio je u Beogradu Tun minimalnim rezultatom, a detalje sa oba meča pročitajte ovde.

Stadion Karađorđe. Sudija: Robert Šergenhofer (Austrija)

Vojvodina: Delač, Radoja, Leković, Trajković, Vranješ, Đurić, Alivodić, Gačinović, Poletanović, Vulićević (kap), Škuletić

Šerif: Tomić, Metua, Pej, Samardžić (kap), Luvanor, Balima, Fernando, Kadu, Mojal, Rikardinjo, Isa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve