Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.08.2013.

11:04

"Mitrovića je prodao njegov otac"

Član Upravnog odbora FK Partizan Ratomir Babić rekao je za ‘Novosti’ da se u klubu nisu ništa pitali u slučaju Mitrovićevog transfera u Anderleht.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Babić je istakao da ja otac Aleksandra Mitrovića ugovorio transfer svoga sina i da su Partizanu bile ‘vezane ruke’.

“Došli smo u situaciju da su nam bile praktično vezane ruke, pošto je Mitrovićev otac napravio aranžman po kojem ni jača ponuda nekog drugog kluba nije dolazila u obzir."

"Da je bilo malo više razumevanja porodice, možda je sve moglo i drugačije da se završi.”

Mitrović je potpisao ugovor sa belgijskim šampionom, a Partizanu je pripalo pet miliona evra. Babić kaže da će nova cod transfera dobro doći klubu.

“Sada nam je finansijska situacija daleko mirnija i možemo da isplatimo radnike, kao i zaostala primanja igrača. Mi nemamo pomoć ni države ni banaka, pa je naša surova istina da poslednjih 10 godina živimo od prodaje igrača. Uostalom, doveden je napadač kao zamena, Fofana je dobar igrač.”

Nakon što je Upravni odbor odlučio da proda Mitrovića, ostavku na mesto potpredsednika podneo je Mile Jovičić.

“On je ponudio ostavku i mislim da je odreagovao ishitreno. Mile je potreban klubu i, pošto je sada Mitrović glavna tema, već na narednoj sednici Upravnog odbora u utorak ćemo razgovarati o Jovičićevoj odluci”, rekao je Babić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve