Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.08.2013.

23:13

"Dobro poznat scenario Čovića"

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da se ne obazire previše na 'prozivke' iz Crvene zvezde i da ima nameru da prihvati njihov ultimatum.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

On je dodao da je to 'dobro poznat scenario, kao i svake godine", posebno apostrofirajući uticaj Nebojše Čovića.

"Ako je to stav kluba, neka ga dostave u pisanoj formi Izvršnom odboru, pa ćemo o njemu raspravljati. Zvezda nije imala uspeha na evropskoj sceni, pa ne znam da li je ovo pokušaj da se prikrije taj neuspeh. Čitav scenario je dobro poznat godinama unazad".

Sve je počelo lošim suđenjem na meču između Partizana i Novog Pazara.

"Na odmoru sam već nekoliko dana i samo sam čuo šta se dešavalo. I da je suđenje na utakmici u Humskoj bilo loše i da je Zvezda izdala saopštenje povodom meča koji nije igrala.Čuo sam, takođe, da je to saopštenje crveno-belih pisao Nebojša Čović i voleo bih da znam da li je to zvaničan stav celog kluba ili njegov lični. Jer, nisam siguran da li su svi iz UO Zvezde znali da će biti objavljeno", dodao je Karadžić.

Prvi čovek FSS nema nameru da štiti bilo koga, pa ni sudiju meča Partizan - Novi Pazar, Nedeljkovića.

"Čuo sam i ja da je arbitar pravio greške i to će, kao svaki put, nadležni organi sankcionisati. Stvarno mi je malo neverovatno da neki klub traži ostavku predsednika fudbalskog saveza zbog propusta sudije na jednoj utakmici i to na kojoj taj klub nije ni igrao", zaključuje Tomislav Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

167 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve