Nova vest
Fudbal

Petak, 09.08.2013.

17:47

Užice se nada oporavku trojke

Fudbaleri Slobode Point na startu sezone dočekuju subotički Spartak uz dosta optimizma, posle uspešnog pripremnog perioda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Ljubiša Stamenković ima nekoliko problema pred start prvenstva.

Na manje povrede žale se Tijago, Okuno i Lovrić, ali se navijači i stručni štab nadaju da će barem neko od njih biti spreman za subotnji duel.

„Očekuje nas neugodan protivnik, nekako se uvek pogodi da sa Spartakom igramo na startu prvenstva. Znamo da je reč o iskusnoj ekipi, Torbica i Trivunović su njihovi najveći aduti, ali mi u svaki meč ulazimo sa željom da pobedimo. Uvek je na startu najteže, ne ide nam u prilog ni zdravstveni bilten ekipe, ali nadam se daćemo uspeti da našim navijačima podarimo pobedu na startu“, izjavio je Stamenković

Meč Sloboda – Spartak igra se u subotu od 17.30 i jedan je od tri duela koji otvaraju JSL.

Biće to deveti prvenstveni meč užičke i subotičke ekipe, a u prethodna četiri okršaja u gradu na Đetinji domaćin je slavio triput, a gost jednom. Prethodna dva puta Spartak je kući išao sa porazima od 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve