Nova vest
Fudbal

Petak, 09.08.2013.

12:18

Murinjo: Ne odustajemo od Runija

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da taj klub nije odustao od dovođenja Vejna Runija iz Mančester Junajteda.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Uprava ’crvenih đavola’ već je odbila jednu ponudu Čelsija za 27-godišnjeg napadača koji je sa Junajtedom osvojio Ligu šampiona i pet titula prvaka Engleske.

Poslali smo jednu ponudu, Junajted je reagovao. Videćemo šta će se desiti. Ipak, ne možemo više od onoga što trenutno pokušavamo. Sve radimo legalno, ponuda je javna, išla je direktno u klub, niko od nas nije razgovarao sa igračem“, rekao je Murinjo.

Čelnici Premijer lige su 2005. godine kaznili Murinja jer je tada prvo razgovarao sa Ešlijem Kolom iz Arsenala, a tek pošto toga su dva kluba zvanično počela pregovore.

Nemamo neko vremensko ograničenje. Već imamo dobre napadače. Runija bismo takođe želeli da vidimo u Čelsiju. Sve radimo u skladu sa etičkim principima, kao što bi voleli i da se drugi klubovi ponašaju prema nama. Čekaćamo do poslednjeg dana“, poručio je portugalski stručnjak.

Nova sezona Premijre lige počinje 17. avgusta, a Čelsi dan kasnije dočekuje Hal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve