Nova vest
Fudbal

Petak, 09.08.2013.

11:28

Henri: Suares ostaje u Liverpulu

Vlasnik Liverpula Džon Henri rekao je da ne planira ni po koju cenu da proda Luisa Suaresa, iako je urugvajski napadač izrazio želju da pređe u Arsenal.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Suares ne želi da ostane u Liverpulu jer slavni engleski klub ove sezone neće igrati u Evropi, a interesovanje za njega pokazao je Arsenal.

Londonski klub je spreman da izdvoji 40 miliona funti za transfer, a imaće šansu da se plasira u Ligu šampiona kroz kvalifikacije.

Nećemo prodati Luisa. Ove godine nismo u Evropi, već duže vreme ne igramo u Ligi šampiona, iako je Liverpulu mesto u tom takmičenju. Ipak, suludo bi bilo prodati rivalu takvog igrača. Nećemo ga prodavati ni stranim klubovima, jer nemamo vremena da pronađemo adekvatnu zamenu. Ovo su fudbalski razlozi i nemaju veze sa finansijama“, rekao je Henri.

Na nagovor bivšeg igrača Liverpula Džejmija Karagera, menadžer Brendan Rodžers odlučio je da odstrani Suaresa iz prvog tima, zbog nedostatka poštovanje prema klubu.

Menadžer je uznemiren i trebalo bi, navijači takođe, ali nama je Suares potreban. Nadam se da će ova situacija uskroro biti rešena“, dodao je Henri.

Uruvajac je prošle sezone u dresu Liverpula odigrao 44 utakmice i postigao 30 golova. Ipak, njegov učinak u senku je bacilo njegovo ponašanje, pošto je na meču sa Čelsijem za ruku ugrizao Branislava Ivanovića, zbog čega je kažnjen suspenzijom na deset mečeva. Deo suspenzije je odradio prošle sezone, a ostatak će na početku nove, koja startuje sledećeg vikenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve