Nova vest
Fudbal

Petak, 09.08.2013.

00:14

Kežman za B92: Fenomenalno!

Potpredsednik FK Vojvodina Mateja Kežman za B92 kaže da oseća veliko zadovoljstvo i da su Novosađani izbacivanjem Burse ostvarili ogroman uspeh.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Odigrali smo fenomenalno i osvarili smo veliki uspeh, kako za Vojvodinu, tako i za ceo srpski fudbal. Dobiti Bursu u Turskoj u ovakvoj atmosferi zaista je velika stvar. Ovo je velika stvar za sve nas, imamo informacije da su ljudi u Novom Sadu izašli da slave, što se dugo nije dogodilo. Osećam veliko zadovoljstvo, svaka čast momcima“, rekao je Kežman za B92.

"Već u nedelju nas čeka prvo kolo lige, meč sa Donjim Sremom, tako da nema vremena za preveliko opuštanje“, dodao je Kežman.

Vojvodina je u Turskoj deklasirala Bursu sa 3:0 i, posle novosadskih 2:2, plasirala se u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Mislim da momci u trenutku nisu bili ni svesni kakvu su utakmicu odigrali i kakav su podvig napravili. Atmosfera u svlačionici bila je slavljenička, fenomenalna, ali nije bilo euforije jer su svi i dalje iznenađeni ovakvim uspehom. Mnogo je mladih momaka, tek za nekoliko dana postaće svesni uspeha“, kaže Kežman.

Od šest mečeva u Evropi, Vojvodina je dobila pet i ubedljivo je najbolji srpski predstavnik ove godine u evrotakmičenjima. Da li je Voša favorit i za titulu?

"Ne želim da se poredim ni sa Zvezdom ni sa Partizanom, neka svako radi svoj posao i gleda u svoje dvorište. Uopšte mi nije drago zbog ispadanja Zvezde i Partizana, nadam se da će se brzo stabilizovati i da će nastaviti tamo gde su stali. Mi smo se za kratko vreme izdigli, stvorena je sjajna atmosfera i doveden je izvanredan trener koji obavlja odličan posao. I prelazni rok je odrađen na pravi način, rad je fanatičan na treninzima, sve je to dalo rezultat. U prvenstvu će nas čekati interesantna i dugačka borba, mislim da ne treba praviti euforiju i govoriti o tituli jer je to dosta daleko“, zaključio je Kežman za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve