Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.08.2013.

14:48

Levandovski baš ljut na Dortmund

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Robert Levandovski rekao je da se oseća prevarenim, pošto uprava kluba nije ispunila nijedno obećanje.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Levandovski je ovog leta želeo da ode iz Borusije i predje u Bajern iz Minhena, ali mu je uprava kluba to zabranila, iako mu ugovor ističe na kraju sezone.

"Kada neko nešto obeća, trebalo bi da drži svoju reč. Ne mislim samo na priče o transferu, već i o drugim stvarima o kojima sam razgovarao sa upravom, a nisu se obistinile", rekao je Levandovski češkim medijima.

"Bez obzira koliko trenirao i bez obzira na to šta budem radio i dalje ću se osećati prevarenim. Ispada da su reči koje su izgovorili gledajući me u oči bile potpuno netačne", dodao je on.

Levandovski je 2010. godine iz Leha iz Poznanja prešao u Borusiju iz Dortmunda za koju je odigrao 139 utakmica i postigao 75 golova, uključujući i četiri gola koje je postigao u polufinalnim utakmicama Lige šampiona protiv Real Madrida prošle sezone.

Za reprezentaciju Poljske odigrao je 54 utakmice i postigao 17 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve