Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.07.2013.

14:31

Jagodina dobila dva pojačanja

Fudbalski klub Jagodina pojačao se dvojicom mladih ofanzivnih fudbalera, koji su se fudbalski školovali u najvećim domaćim klubovima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Đorđe Šušnjar i Jovan Vučinić potpisali su trogodišnje ugovore sa “Ćuranima”, saopštio je taj superligaški klub.

Posle vrlo dobrih nastupa u mečevima Lige Evrope sa Rubinom iz Kazanja, Jagodinci domaću sezonu počinju lokalnim derbijem sa povratnikom u elitu Napretkom.

"Došao sam u jako ozbiljan i organizovan klub. Trudiću se da na svakom treningu i svakoj utakmici opravdam poverenje ljudi koji su me doveli", rekao je Šušnjar na konferenciji za novinare.

Đorđe Šušnjar (21) igra na poziciji centarfora i došao je iz Vojvodine, gde je prošao sve kategorije, od pionira do omladinaca.

"Posle pozajmice Donjem Sremu bio sam godinu dana u Nikšiću, u Sutjesci, a poslednjih šest meseci sam igrao u Vojvodini", rekao je Šušnjar.

Jovan Vučinić (21) je došao iz Čukaričkog, gde je proveo godinu dana, a pre toga je bio u Smederevu i Partizanu, gde je igrao u mlađim selekcijama i nastupao za Teleoptik

"Zadovoljan sam kako su me prihvatili igrači. Uslovi za rad su fenomenalni. Došao sam u jedan od četiri najbolja kluba u Srbiji. Trudiću se da opravdam očekivanja", rekao je Vučinić.

Savetnik predsednika fudbalskog kluba Jagodina Vladan Đurđević rekao je da je rejting koji Jagodina danas ima u srpskom i evropskom fudbalu, takav zahvaljujući ozbiljnosti i pažnji koju klub posvećuje kadrovskoj politici.

"Naše visoke kriterijume su zadovoljila ova dva mlada igrača, ali sa već konkretnim karijerama. Sigurni smo da će nakon kratkog perioda adaptacije oni dati doprinos u realizovanju naših ciljeva", rekao je Đurđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve