Nova vest
Fudbal

Subota, 27.07.2013.

17:57

Japanci stižu: Jasui u Novom Pazaru

Japanski fudbaleri ovog leta u modi su među klubovima JSL.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Posle užičke Slobode fudbalera sa Dalekog istoka sprema se da dovede i tim Novog Pazara.

Kako piše Žurnal, trener Pazaraca Nebojša Vučićević primetio je na Jonas Kampu u Beogradu 25-godišnjaka koji se zove Juko Jasui i doveo ga na probu u grad na Jošanici.

Jasui je, igrajući za selekciju tog kampa, postigao gol protiv OFK Beograda, a njegovo pojavljivanje na treningu Novog Pazara pozdravilo je nekoliko stotina okupljenih navijača.

Juko Jasui u prethodne dve sezone igrao je u Nemačkoj, gde je najpre bio član šestoligaškog SV Vizbadena, a zatim i sedmoligaša VfB Gishajma, oba u nemačkoj pokrajini Hesen, u neposrednoj blizini Majnca. U Vizbadenu je dao jedan, a u Gishajmu osam golova u sezoni. Pre toga igrao je za Union i Misaojamu u rodnoj Okajami.

Jasui je visok 175cm, težak 67kg, koristi prevashodno desnu nogu i igra na poziciji drugog napadača. Krajem septembra proslaviće 26 rođendan. Završio je Osaka Gakuin univerzitet.

Prethodno su iz Letonije u Slobodu stigli Šohei Okuno i Keisuke Ogava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve