Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.07.2013.

15:24

Eliomar na pozajmici u Mađarskoj

Fudbaler Partizana Eliomar Silva naredne sezone igraće na pozajmici u mađarskoj ekipi Kečkemet, rekao je sportski direktor crno-belih Albert Nađ.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

"Eliomar će provesti godinu dana na pozajmici u mađarskom Kečkemetu", izjavio je Nađ. Mađarski klub prošlu sezonu je završio na sedmom mestu nacionalnog prvenstva.

Brazilac je u redove šampiona Srbije stigao u januaru iz Javora, gde je nastupao prethodne četiri godine. Sa crno-belima je potpisao troipogodišnji ugovor.

Pored 25-godišnjeg veziste, u Kečkemetu će igrati i još jedan igrač koji je nastupao u Jelen Superligi. Dejan Karan, nekadašnji štoper Vojvodine potpisao je dvogpdišnji ugovor sa novom ekipom.

Eliomar se nije pokazao kao značajno pojačanje od dolaska iz Ivanjice, a kada se tome i doda da su na njegovoj poziciji ovog leta angažovani mladi reprezentativac Srbije Filip Malbašić, kao i fudbaler Olimpijakosa Petar Grbić, jasno je da za njega nije bilo mesta u timu.

Partizan u sredu zvanično otvara sezonu, kada u jermenskom Gjumriju gostuju Širaku u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Susret je na programu od 15.00h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve