Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.07.2013.

19:22

Pobeda Rada, gol Nigerijca Ezea

Fudbaleri Rada pobedili su na Zlatiboru ekipu Jedinstvo Putevi rezultatom 1:0.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jedini gol u pobedi superligaša nad prvoligašem postigao je Nigerijac Patrik Frajdej Eze.

Gol odluke je viđen u 52. minutu, kada je Lazar Ćirković dubinskom loptom pronašao Patrika Frajdeja Ezea koji je iskoristio brzinu i pogodio mrežu.

Strelac pobedonosnog gola je Nigerijac koji je igrao u Obali Slonovače i trenutno se nalazi na probi u klubu sa Banjice, a igra na poziciji centralnog napadača (rođen 22.12.1992.godine). U prethodnom periodu on je igrao za Afrika Sports iz Abidžana, pre čega je igrao za Eriko Stars iz rodne Nigerije.

Jedinstvo Putevi su ceo meč odigrali u istom sastavu, a trener ekipe sa Banjice Nebojša Milošević je isprobao dva tima, pruživši šansu svakom po poluvreme.

Jedinstvo Putevi: Mišić, Todorović, Đ.Glišović, Milutinović, Kostić, Gordić, Bogdanović, Dimov, Stevanović, Jakovljević, Spajić.

Rad: Radulović, Rodić, Pešić, Vitas, Leković, Raspopović, Damnjanović, Jovanović, Pavlović, Perović, Varga. U nastavku: Danilović, Maraš, Vico, Todorović, Jagodić, Ćirković, Rogač, Radovanović,Tripković, Mihajlović, Vasović, Patrik Frajdej Eze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve