Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.07.2013.

18:32

Po ugovoru ne možeš iz PSŽ u Real

Real Madrid moraće da čeka do narednog leta ukoliko želi da dovede Zlatana Ibrahimovića, Marka Veratija ili nekog trećeg fudbalera Pari Sen Žermena.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Sve to 'zahvaljujući' klauzuli u ugovoru novog trenera kraljevskog kluba Karla Ančelotija, koji je, kada je dolazio iz Pariza, morao da se ugovorno obaveže da sa sobom neće povesti i neke od najboljih fudbalera Parižana.

Italijanski stručnjak je želeo u Madridu mladog sunarodnika Marka Veratija, posle dobrih partija u Evropi i francuskom prvenstvu prethodne sezone. Verati je i stigao u redove PSŽ-a iz Peskare 2012. godine na insistiranje upravo Ančelotija.

Ipak, niko se neće seliti iz Pariza u Madrid tokom tekućeg prelaznog roka, jer su vlasnici 'svetaca' želeli da se zaštite od česte pojave u fudbalu, kada trener menja ekipu, sa sobom vodi i igrače na koje može da se osloni. Poslednji primer je Roberto Martines i Everton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve