Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.07.2013.

23:59

Poraz Zvezdinih Islanđana

Potencijalni rival Crvene zvezde u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope, IBV sa Islanda doživeo je težak poraz u nedelju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

IBV je dočekao na svom terenu KR Rejkjavik u četvrtfinalu Kupa i poražen sa 3:0.

Gosti su tek u poslednjih 15 minuta slomili otpor rivala koji je od 34. minuta imao igrača manje zbog isključenja Spera. U 89. minutu crveni karton dobio je i Peturson.

IBV je trenutno šesti u islandskoj ligi sa 15 bodova iz devet utakmica. Njegov rival iz Kupa KR Rejkjavik je lider sa osam pobeda i remijem.

Domaćini su posle utakmice istakli nezadovoljstvo suđenjem arbitra Magnusa Thorisona koji im je isključio dva igrača. Posebno je bio kritičan iskusni Englez Dejvid Džejms koji je rekao da je njegov tim imao 'samo' dva isključena igrača.

Džejms je najavio okretanje Evropi gde IBV u četvrtak gostuje Tošhavnu na Farskim ostrvima, nakon 1:1 na Islandu. Pobednik ovog dvomeča igraće protiv Crvene zvezde u narednoj rundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve