Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.07.2013.

19:22

Golman Čelsija u Vojvodini

Matej Delač (1992. godište) golman engleskog Čelzija, novo je pojačanje Vojvodine. On u novosadski klub dolazi kao pozajmljeni igrač, na godinu dana.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Vojvodina neće imati finansijskih obaveza, jer njegovu platu i dalje pokriva Čelzi.

Delač ima hrvatski pasoš, a rođen je u Bosni, u Gornjem Vakufu. On će u ponedeljak obaviti preglede u Novom Sadu, a zvanično predstavljanje očekuje se za nekoliko dana.

Transfer je započeo i završio Mateja Kežman, sa svojim saradnicima. Kežman, koji je od nedavno u Upravi Vojvodine, kontaktirao je Romana Abramoviča, tražeći mladog golmana.

Kežman je vlasniku Čelsija i rukovodiocima iz njegovog menadžmenta objasnio da se pravi projekat ’’Nova Vojvodina’’, da je FK Vojvodina treći klub po uspešnosti u Srbiji i da sledeće godine slave 100 godina postojanja.

U dogovoru sa predsednikom Balšom Butorovićem, marketing Vojvodine će poslati ponudu Čelsiju da ove sezone bude odigran prijateljski meč u Novom Sadu.

“Dugo pratimo ovog talentovanog golmana. Dovodimo ga da pojača konkurenciju među stativama. Projekat ’’Nova Vojvodina’’ je započet i verujemo da ćemo napraviti sjajan tim, kojeg će predvoditi mlad i ambiciozan trener. Biće još puno novina u Vojvodini i nadamo se da će naš stadion već u revanšu protiv Maltežana biti ispunjen do poslednjeg mesta”, istakao je Kežman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve