Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.07.2013.

11:12

Klop: Trofej LŠ bi bio problem

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop rekao je da nije razočaran porazom u finalu Lige šampiona i da će to iskoristiti da motiviše tim pred novu sezonu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Borusija je u finalu elitnog takmičenja poražena sa 2:1 na „Vembliju“ od velikog rivala Bajerna, koji je tako kompletirao ’triplu krunu’ posle osvajanja Bundeslige i Kupa Nemačke.

Sada, mesec i po dana kasnije, Klop tvrdi da njegovi izabranici tako sada imaju nedovršena posle i da su gladniji za uspehom više nego ikada.

Mnogi bi pomislili da sam bio razočaran zbog poraza u finalu Lige šampiona, ali nisam. Trofej bi nam doneo druge probleme“, rekao je 46-godišnji Klop, „Tako bismo u poslednje vreme osvojili sve što je moguće. Tako da u stvari i nije toliko loša stvar što prvi put nismo uspeli. Neki ljudi smatraju da je to bila naša jedina šansa, drugi da možemo uskoro opet do finala. Vi svakako želimo novo finale pre ili kasnije“.

Klop je istakao i da planira promenu sistema u redovima tima iz Dortmunda.

Kada budemo kompletirali tim, malo ćemo promeniti sistem. U idealnom slučaju, stil će doprineti tome da primimo manji broj golova“, naglasio je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve