Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.07.2013.

23:30

Rašović 'precrtao' petoricu igrača

Fudbaleri Partizana će sa priprema na Pohorju, u Sloveniji, otputovati u Varšavu. Na turniru na kojem učestvuju u glavnom gradu Poljske neće nastupiti petorica.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na spisku putnika za Poljsku nema jednog igrača odbrane, Pauljevića, 'vezista' Kneževića i Trujića, napadača Stefana Šćepovića i Duška Martinovića.

O tome da li je zadnji vezni Borca iz Čačka kandidat za ugovor sa prvakom Srbije pričaće se po povratku ekipe u Srbiju, četvorica igrača koji ne idu u Poljsku nisu i definitivno 'otpisani'.

Partizan će u petak u Poljskoj igrati sa tamošnjim prvakom, Legijom iz Varšave, u drugom polufinalu sastaće se Austrija iz Beča i brazilski Fluminense.

Dan kasnije na programu su mečevi za treće i prvo mesto.

Rašović na put vodi 25 igrača, na spisku su:

golmani Milan Lukač, Živko Živković, Nikola Petrović,
igrači odbrane Nikola Aksentijević, Marko Živković, Miloš Ostojić, Saša Ivković, Ivan Ivanov, Vojislav Stanković, Vladimir Volkov, Nemanja Petrović,
igrači sredine terena Saša Marković, Miloš Jojić, Darko Brašanac, Predrag Luka, Nikola Gulan, Filip Malbašić, Saša Ilić, Nikola Ninković, Andrija Živković, Danilo Pantić, Dejan Babić,
napadači Marko Šćepović, Nemanja Kojić i Aleksandar Mitrović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve