Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.07.2013.

22:48

Partizan od petka u Varšavi

Fudbaleri Partizana u četvrtak su na Pohorju završili letnje pripreme i u petak ujutro će otputovati u Varšavu, na dvodnevni turnir ’Dejna kup’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crno-beli’ će u prvom meču na tom turniru, u subotu, odmeriti snage sa domaćom Legijom, šampionom Poljske. Na turniru učestvuju i Fluminense i Austrija iz Beča.

Poslednji trening za šampione Srbije je poslužio kao oporavak od utakmica odigranih u četvrtak, a za one koji su igrali poluvreme i manje, bilo je i dodatnog rada, kako bi održali stečeni nivo spremnosti.

Svi igrači su dobili slobodno popodne da bi se odmorili za let u Varšavu, gde će u večernjim časovima održati trening.

’Crno-beli’ su prvi deo priprema odradili na Zlatiboru, potom su se preselili u Maribor, a kako su se spremili videće se za manje od dve nedelje. Partizan tada startuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a ime protivnika saznaće sledeće nedelje. Protivnik šampionu Srbije će najverovatnije biti Širak iz Jermenije, koji je u prvom meču pobedio Tre Pene iz San Marina sa 3:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve