Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.06.2013.

11:34

Pojet otpušten tokom prenosa meča

Menadžer Brajtona Gus Pojet otpušten je dok je radio kao stručni konsultant za BBC za vreme utakmice Kupa Konfederacija između Nigerije i Španije.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Brajton je u maju suspendovao Urugvajca, njegovog asistenta Maurisija Tarika, kao i trenera prvog tima Čarlija Otveja, ali još nisu rekli tačan razlog za to.

"Po onome šta sam mogao da pročitam u izjavi kluba, ja sam nezaposlen", rekao je Pojet posle utakmice. "Moja ideja je da se žalim na odluku i da vratim posao koji sam imao pre sat vremena".

Nekadašnji fudbaler Čelsija i Totenhema je preuzeo klub 2009. godine dok su se takmičili u Ligi 1 (treći rang), sa timom je izborio promociju u Čempionšip 2011, gde je prošle sezone zauzeo četvrto mesto, ali u plej-ofu sa Premijer ligu ispao od Kristal Palasa.

"Da li oni žele da mi upropaste karijeru? Prerano je da komentarišem bilo šta, videću da u što kraćem roku rešim sve ovo", dodao je Pojet. "Mislim da sa sam prvi trener koji je otpušten za vreme emisije koja ide uživo i veoma sam iznenađen".

Gus Pojet karijeru je počeo u francuskom Grenoblu, ali posle godinu dana vraća se u Urugvaj gde jednu sezonu nastupa za River Platu. U karijeri je još igrao i za Saragosu, Čelsi i Totenhem.

Za reprezentaciju svoje zemlje nastupio je 26 puta i dao tri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve