Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.06.2013.

22:22

FSS: Svi Zvezdaši dobili raskid

Arbitražna komisija FSS presudila je u korist četvorice fudbalera Crvene zvezde, koji su tužili klub zbog neisplaćenih zarada i lošeg tretmana prema njima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako prenose „Večernje novosti“, slobodu su dobili Srđan Mijailović, Aleksandar Pantić i braća Dragoljub i Slavoljub Srnić.

„U ovim slučajevima dilema, praktično, nije postojala od samog početka. Sve je bilo na strani igrača i jedino je postojala mogućnost dogovora sa čelnicima kluba kako bi se izbegla očekivana odluka Arbitraže. Teoretski, sve bi još možda i moglo da se reši u narednih dan-dva, dogovorom, ipak očigledno je da kod tih igrača Crvene zvezde ne postoji želja za ostankom na ’Marakani“, kaže generalni sekretar Zajednice Superligaša Miodrag Janković.

A Disciplinska komisija FSS potvrdila je na sednici suspenziju za Crvenu zvezdu, Vojvodinu, OFK Beograd, Smederevo, Rad i Radnički iz Kragujevca. Kazna se odnosi na zabranu registracije igrača u tekućem prelaznom roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve