Nova vest
Fudbal

Petak, 14.06.2013.

11:51

Ko ima najbolju omladinsku školu?

U tri takmičenja Fudbalskog saveza Srbije za mlađe kategorije titule su otišle Vojvodini, Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Novosađani imaju najbolje omladince, ’crno-beli’ kadeti su prvaci Srbije, a ’crveno-beli’ prvi na tabeli pionira.

Iako nisu odigrane sve utakmice, poredak na vrhu ni u jednoj kategoriji neće se menjati.

Vojvodina je odbranila titulu u omladinskoj ligi Srbije. Novosađani su završili sezonu sa lepom prednošću u odnosu na rivale. Drugi je Rad, treća Crvena zvezda, četvrto mesto dele Partizan i OFK Beograd.

U konkurenciji kadeta, najbolji je Partizan. ’Crno-bela’ generacija 1996. godišta završila je ispred Vojvodine, Crvene zvezde, Rada i OFK Beograda, a čak petorica igrača radiće sa prvim timom na pripremama.

U konkurenciji pionira, Crvena zvezda je završila sa tri boda više od Partizana. Na trećem mestu je kragujevački Radnički, četvrti je kruševački Napredak, dok peto mesto dele Rad i OFK Beograd.

Najmlađe kategorije igraju pod okriljem lokalnih Saveza. U Beogradu su najbolji petlići Partizana, ispred Crvene zvezde i OFK Beograda.

U ligama škola fudbala ne učestvuje Partizan, kod 11-godišnjaka OFK Beograd je prvi, ispred Crvene zvezde i Rada, a kod desetogodišnjaka Zvezda je prva ispred OFK Beograda i Rada, a titulu kod najmlađih, devetogodišnjaka, titulu je osvojila Sremčica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve