Nova vest
Fudbal

Petak, 14.06.2013.

09:49

Majka odala gde ide Kavani

Majka Edisona Kavanija otkrila je da je napadač Napolija trenutno u pregovorima sa Realom i Mančester Sitija oko transfera ovog leta.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Poslednih meseci Kavanija su povezivali sa ’kraljevskim klubom’, Sitijem i Čelsijem, a klub koji ga želi moraće da plati 63 miliona evra za njega, zbog klauzule koja mu stoji u ugovoru.

Sam Kavani je nedavno nagovestio da ’plavci’ nisu u užoj konkurenciji da ga dovedu, a to je potvrdila i Berta Gomes, Kavanijeva majka.

Edi trenutno pregovara sa Realom i Sitijem“, rekla je Kavanijeva majka, „Predsednik Napolija je pomenuo i Čelsi, ali tu nema ničega konkretnog. Za 15-20 dana ćemo znati nešto više i biti u poziciji da kažemo nešto konkretno, ipak porodica uvek prva sazna. U svakom slučaju, uveravam sve da Edison voli Napoli i ukoliko napusti klub nikada neće zaboraviti ljubav i posvećenost koja mu je pružena. Zauvek će biti povezan sa Napolijem“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve