Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.06.2013.

21:33

"Nisu ispoštovali Zvezdu"

Braća Slavoljub i Dragoljub Srnić ne žele da igraju u Crvenoj zvezdi i više im se dopada da ostanu u Čukaričkom.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Menadžer dvojice momaka Stevan Miković(Steva Majami) rekao je da su se njegovi, sada već bivši, klijenti loše poneli prema Zvezdi i da je on inicrao raskid ugovora.

"Da. Poneli su se loše prema Crvenoj zvezdi, posle korektne ponude. Niko ne može da ti garantuje da ćeš igrati, imaš mogućnost na pripremama da se dokažeš. Posle takvog poteza naša saradnja nije moguća. Neka im bude menadžer ko god hoće".

S druge stane, Arbitražna komisija radi punom parom, a čini se da bi Srđan Mijailović, Aleksandar Pantić i pomenuta braća Srnić mogli u četvrtak da dobiju zeleno svetlo za odlazak iz Crvene zvezde. Sva četvorica su zatražila raskid usled neizmirenih finansijskih obaveza.

Postoji mogućnost i da se odluka ne donese u toku dana, već da zatraži dodatna dokumentacija i rešava na narednom sastanku. Od eventualnog odlaska Mijailovića na ovaj način, Crvena zvezda može da pretrpi najveći gubitak.

Od potencijalnih 2 miliona evra, kolika je bila vrednost mladog zadnjeg veznog, Zvezda bi mogla da inkasira samo pola miliona, kao kompenzaciju za razvoj igrača.

Tu je i Aleksandar Pantić koji, takođe, nije povukao tužbu, ali se nada dogovoru.

"Nisam povukao tužbu. Razgovarao sam pre nekoliko dana sa ljudima iz kluba, ali se nismo ništa dogovorili. Nadam se da ćemo sve, ipak, rešiti dogovorom", rekao je Pantić. "Para sam primio koliko je klub mogao da se snađe, znam kakva je finansijska situacija. Zaboleo me je odnos u poslednjih šest meseci. Nismo ni Mićko, ni ja, više klinci, pa da se tako ponašaju. Ostajem pri tužbi, ali ću sigurno bar još jednom pričati sa čelnicima. Najverovatnije i više puta", zaključio je defanzivac Zvezde. .

Ranije tokom dana pojavila se informacija da će i Brazilac Mendeš Kadu napustiti Marakanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve