Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.06.2013.

21:23

Partizan: Marković je Benfikin

Fudbaler Partizana Lazar Marković prošao je lekarske preglede i potpisao ugovor sa portugalskom Benfikom, potvrđeno je za B92 iz Humske 1.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Misterija je kojim je putem mladi reporezentativac stigao na "La Luš", a postoje dve verzije jer iz Partizana ističu da su detalji uguvora poslovna tajna.

U obe verzije jedna stvar je jasna, Partizan ostaje bez mladog fudbalera ovog leta, on će igrati za portugalskog vicešampiona i prodat je ranije fondu Pinija Zahavija.

"Hvala mnogo svima. Završeno je", napisao je Marković na tviteru.

Jedna verzija kaže da je Markovića kupio Čelsi, prosledio na dve godine u Lisabon kao svog igrača, druga da je Benfika direktan kupac, a Portugalci kažu da je otkupna klauzula čak 40 miliona evra.

Transfer je, prema nezvaničnim informacijama, vredan deset miliona evra, a ono što je izvesno je da je Marković prošao lekarske preglede u Lisabonu i da će u utorak biti predstavljen kao još jedan reprezentativac Srbije koji će igrati za Benfiku.

Članovi tog kluba su, bar trenutno, Nemanja i Uroš Matić, Miralem Sulejmani, Filip Đuričić i Stefan Mitrović, pa bi Žorž Žezus na jesen mogao da sklopi skoro celu postavu od igrača iz Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve