Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.06.2013.

19:48

Nišlije dobile novog predsednika UO

Fudbalski klub Radnički iz Niša dobio je novog predsednika Upravnog odbora, pošto su članovi skupštine na tu funkciju izabrali Darka Bulatović.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

On je ujedno i predsednik gradske opštine Crveni Krst.

"U najskorije vreme ćemo postaviti novog trenera. Potrebno je obaviti razgovore sa igračima i dogovoriti redovne isplate, kao i plaćanje dugovanja. Inspekcija Grada mora utvrditi pravo stanje u kom je klub", rekao je Bulatović delegatima na sednici skupštine kluba.

Na sednici skupštine prisustvovao je 31 delegat od 35. Oni su tu funkciju poverili Bulatoviću, jednom od čelnih ljudi Srpske napredne stranke (SNS) u Nišu.

Izbor novog rukovodstva kluba dolazi posle najave niškog gradonačelnka i takođe funkcionera te partije Zorana Perišića da će SNS preuzeti odgovornost za FK Radnički.

Radnički je u Superligi Srbije ove godine na 12. mestu sa 34 boda, a tokom sezone susretao se sa velikim finansijskim problemima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d