Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.06.2013.

19:36

Subotić: Ostajem u Dortmundu

Reprezentativac Srbije i fudbaler Borusije Dortmun Neven Subotić naglasio je da “nema nameru” da menja klub ovog leta.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

‘Milionioneri’ su u strahu da bi, posle nekoliko uspešnih sezona, okosnica tima mogla da napusti klub, što je već učinio Mario Gece, a očekuje se da za njim krene i Robert Levandovski.

Subotić je povezivan sa nekoliko premijerligaških klubova, a mančesterski rivali smatrani su za najozbiljnije opcije.

Ipak, srpski internacionalac je u januaru potpisao novi ugovor do 2016. godine i ističe da ne želi da napusti klub i Jirgena Klopa, koji mu je trener već dugi niz godina, prvo u Majncu, pa zatim u Dortmundu.

“Potpisao sam novi ugovor u januaru i planiram da ostanem”, rekao je Subotić. “Postoji rizik kad igrač menja klub, kako će se snaći, ko će biti novi trener, koliko ćeš ostati. Zbog svih tih okolnosti, verujem da je Borusija najbolje mesto za mene”.

Neven Subotić profesionalnu karijeru započeo je u Majncu 2007. godine i već posle godinu dana se seli na ’Vestfalen’, gde osvaja dve titule šampiona Nemačke i igra finale Lige šampiona. Za klub je odigrao 183 meča i postigao 15 pogodaka.

Za reprezentativnom dresu Srbije nastupio je 33 puta, a dva puta bio strelac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve