Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.06.2013.

12:21

Kasiljas: Ništa ne zameram Murinju

Kapiten Reala Iker Kasiljas rekao je da ništa ne zameru Žoze Murinju, uprkos tome što ga je sada već bivši trener, sklonio sa gola ’kraljevskog kluba’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Murinjo je u ponedeljak potpisao četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem, a Kasiljas, koji se nalazi na pripremama španske reprezentacije za Kup konfederacija, istakao je da mu želi sve najbolje.

Murinju privatno ništa ne zameram. Dok je bio trener Reala donosio je odluke koje treba poštovati. Nažalost, nismo ostvarili zacrtane ciljeve i sada nema smisla govoriti o tome“, izjavio je Kasiljas.

Kasiljas je u januaru polomio prst, pa je kao zamena angažovan Dijego Lopes iz Sevilje, koji je odlično branio i ostao prvi golman do kraja sezone.

Ipak, selektor evropskih i svetskih šampiona Visente Del Boske nije imao dilemu da li da pozove Kasiljasa, koji je sa 143 utakmice rekorder u državnom timu Španije.

Hvala selektoru na poverenju i nadam se da ću biti na nivou mojih saigrača, iako sam bez utakmice četiri meseca. Uvek kada dođem u reprezentaciju osećam veliku radost i nadam se da ćemo u Brazilu osvojiti jedini trofej koji nam nedostaje“, zaključio je Kasiljas.

Kup konfederacija počinje 15. juna, a Španci će igrati u grupi B zajedno sa selekcijama Urugvaja, Tahitija i Nigerije.

Španija će prethodno odigrati dve pripremne utakmice u SAD, protiv Haitija 8. juna u Majamiju i tri dana kasnije protiv Irske u Njujorku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve