Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.06.2013.

08:21

Čović: Bez rasprave o Stojadinoviću

Potpredsednik Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da Upravni odbora nije razgovarao o smeni sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Sednica Upravnog odbora trajala je više od pet sati, a portparol Zvezde Marko Nikolovski rekao je da klub neće izdati nikakvo saopštenje.

Uopšte nije bilo rasprave o smeni sportskog direktora, to nije bila tema sastanka. Imamo mnogo važnijih problema. Morate da shvatite da u Zvezdi ne može da se radi kratkoročno, na svakih sedam dana. Licencu smo dobili, ali imamo kontrolu i u junu, pa moramo da mislimo i o njoj“, rekao je Čović novinarima na „Marakani“.

Čović je istakao da trenutni dug kluba iznosi oko 40 miliona evra.

Jako je teško u ovakvoj finansijskoj situaciji očekivati da Crvena zvezda bude prva i perjanica u Srbiji. U košarkaškom klubu nam je trebalo godinu dana da ostvarimo stabilnost“, dodao je Čović.

Pojedini mediji preneli su vest da bi Upravni odbor na sastanku trebalo da smeni Stojadinovića, kojem je navodno zamereno stavljanje u drugi plan mladih igrača poput Milivojevića, Mijailovića i Mudrinskog, prevelik uticaj na trenera Rikarda Sa Pinta, kao i angažovanje Luisa Garida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve