Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.06.2013.

19:55

Budućnost zakasnila za Evropu

Fudbalski klub Budućnost iz Podgorice sledeće godine neće igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope iako su kao drugoplasirani zavšili nacionalno prvenstvo.

Izvor: MS

Autor: MS

Default images

Podgoričani su zakasnili da podnesu potrebnu dokumentaciju FSCG i tamošnji savez im nije odobrio da učestvuju u evropskim takmičenjima.

Podgoričani nisu na vreme podneli dokumentaciju o podmirianju finansijskih dugovanja koja moraju da se podnesu po pravilima UEFA.

Direktor kluba Budimir Miranović nije želeo da komentariše odluku Saveza Crne Gore.

"Ne bih još ništa komentarisao dok se ne obave konsultacije u klubu povodom ove odluke. Nemojte mi zameriti i ja sam deprimiran“, rekao je Miranović.

Ono što je najčudnije je da ni fudbalski klub Grbalj takođe nije ispunio isti kriterijum i oni neće biti u evropskim takmičenjima naredne sezone, pa će se za to upražnjeno mesto boriti Čelik, Mladost i Rudar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve