Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.06.2013.

08:46

UO o poverenju Stojadinoviću

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda danas će raspravljati o poverenju sportskom direktoru Zoranu Stojadinoviću, prenose beogradski mediji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prema njihovim izvorima, Stojadinović već neko vreme nije u dobrim odnosima sa jednim delom rukovodstva, prvenstveno sa potpredsednicima Slavišom Kokezom i Ivicom Tončevom.

„Novosti“ prenose da će ako se izglasa nepoverenje Stojadinoviću, gotovo izvesno klub napustiti i trener Rikardu Sa Pintu.

Ukoliko Stojadinović bude smenjen, velike su šanse da Zvezda prekine i saradnju sa portugalskim stručnjakom, koji je u martu i doveden na preporuku i lično angažovanje sportskog direktora.

Sa Pintu se već požalio u domovini kako je u Zvezdi teško raditi, a javna je tajna da mu uprava kluba izuzetno zamera što je raspustio ekipu pre kraja sezone i na duel sa Vojvodinom izveo mladi, kombinovani sastav.

U redovima ’crveno-belih’ su rešili dobijanje licence za evropska takmičenja naredne sezone, ali tu nije bio kraj problemima, a prvi na redu je tim. Razgovori o reviziji ugovora igrača nisu počeli, ne zna se na koga se računa, a na koga ne, ko je na prodaju, a ko treba da bude okosnica tima. Ni plan za dovođenje pojačanja u prelaznom roku ne može da se precizira i sprovede, a kako se može čuti od izvora bliskih klubu, prvi kontakti vezani za potencijalna pojačanja obavljeni su mimo sportskog direktora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve