Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.06.2013.

23:50

PAOK u kvalifikacijama za LŠ

Fudbaleri PAOK-a obezbedili su učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona naredne sezone pošto su u poslednjem kolu plej-of grupe na savladali Janjinu 2:1.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Janjini taj susret nije značio ništa, jer su još ranije izgubili sve šanse da budu prvi u doigravanju za Ligu šampiona, dok je Soluncima pobeda bila neophodna.

Stoga su domaći i opuštenije ušli u meč i poveli posle pola sata golom de Vićentija iz penala.

Ipak, 'crno-beli' stižu do preokreta u razmaku između 70. i 74. minuta pogocima Kacuranisa i Šildenfelda, kojem je pobedonosni gol bio i prvenac u dresu PAOK-a.

Tako će tim sa 'Tumbe' imati šansu da izbori učešće u najelitnijem takmičenju u Evropi iako je plej-of počeo sa dva poraza. Ali tim beleži tri pobede u naredna četiri meča i sa 13 bodova osvaja prvo mesto, dva više od Atromitosa, koji je u poslednjem kolu remizirao sa Asterasom.

Janjina - PAOK 1:2
de Vićenti 32 - Kacuranis 70, Šildenfeld 74
Atromitos - Asteras 0:0

Tabela: PAOK 13, Atromitos 11, Asteras 9, Janjina 7

Šampion Grčke i ove sezone je ekipa Olimpijakosa, koja je obezbedila i direktno učešće u Ligi šampiona, Atromitos, ASteras i Janjina idu u Ligu Evrope, a u drugi rang, po prvi put, AEK i Kerkira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve