Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.06.2013.

12:27

Barsa nudi 50m € za Baneta i Luiza?

Kapiten Srbije Branislav Ivanović demantovao je da prelazi u Barselonu, ali engleski mediji pišu da bi mogao da se preseli na Kamp Nou.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ivanović je prethodnih dana boravio u predstonici Katalonije, ali iz privatnih razloga, prema njegovim rečima, što je ipak pokrenulo spekulacije u transferu.

Tako "Dejli star" tvrdi da je Čelsi spreman da proda Ivanovića u paketu sa Davidom Luizom za 50 miliona evra. Prema Englezima, Brazilac vredi 35, a Srbin 15 miliona evra.

Žoze Murinjo, od koga se očekuje da se vrati na klupu Čelsija, navodno već računa na pomenuti novac kako bi imao dovoljno za pojačanja za predstojeću sezonu.

Prvi na listi želja Portugalca je 22-godišnji defanzivac Porta Eliakvim Mangala koji bi trebalo da bude zamena za Luiza.

Murinjo navodno želi i veznog igrača Rome Danijelea De Rosija, a na radaru Čelsija je i napadač Napolija Edison Kavani. Njih dvojica navodno vrede oko 50 miliona u paketu.

Luiz je već neko vreme interesantan Barseloni, dok je Ivanović ljubimac navijača na "Stamford Bridžu" zbog svoje beskompromisne borbe na svakom delu terena u svakom meču.

To bi mogla da bude prepreka za Katalonce, kojima bi srpski reprezentativac bio savršeno pojačanje s obzirom da su deficitarni sa kvalitetnim defanzivcima, a Ivanović jednako kvalitetno igra kao štoper i desni bek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve