Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.05.2013.

21:08

Kragujevčanin najbolji stranac BiH

Kragujevčanin Miloš Vidović dobio je priznanje za najboljeg stranog igrača u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kapiten sarajevskog Olimpika ipak ističe da se ne oseća kao stranac u Bosni i Hercegovini.

"Dugo godina sam u Sarajevu i možda taj usjeh koji pravi klub, a i ja, je zato što se ne osećam kao stranac", rekao je Vidović za portal sportsport.ba, koji je petu godinu za redom dodeljivao nagradu "Idol nacije".

"Ovo je veliko priznanje za moj klub i moje suigrače i daje obavezu da se i dalje ovako nastavi. Hvala svima koji su glasali za mene", dodao je Vidović.

Olimpik se borio za plasman u Evropu, ali je na kraju ostao iza banjalučkog Borca i Čelika iz Zenice, klubova koji nisu dobili licencu.

"Sezona, kako se kraj bližio i kako se završilo, nije zadovoljila, ali možemo biti srećni jer smo završili ispred nekih klubova većih imena. Izgubili smo na kraju, ali u suštini možemo biti zadovoljni", dodao je kapiten popularnih "Vukova s Otoke".

Vidović će u oktobru napuniti 24 godine, a igra na poziciji defanzivnog veznog igrača. Bio je mladi reprezentativac Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve