Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.05.2013.

20:52

Sa Pintu: Ovaj tim nema kvalitet

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu razočaran je novim porazom tima za koji je rekao da nema kvalitet.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Zvezda je kolo pre kraja poražena na svom terenu od Slobode sa 2:1, čime je definitivno ostala bez šanse da osvoji titulu.

"Izostali su naše srce, agresivnost i odgovornost. Izgubili smo zbog dve individualne greške igrača koji obično igraju dobro. Pobede i porazi su deo fudbala. Ovaj tim nema kvalitet, trudićemo se da sledeće godine napravimo tim koji može da osvoji titulu", rekao je Sa Pintu.

Trener Crvene zvezde rekao je da će mu posle poraza biti lakše da donese neke odluke o svojim fudbalerima za sledeću sezonu.

"Ovo je bila prilika za neke igrače da pokažu da mogu da budu deo tima sledeće sezone i sada mi je lakše da donesem neke odluke", rekao je Portugalac.

Portugalski stručnjak je na novinarsko pitanje rekao da ne želi da razmišlja kao da su ga neki igrači izdali.

"Samo ću reći da sam veoma razočaran. Veoma sam tužan i izvinjavam se navijačima pre svega u ime tima. Oni svaku utakmicu se trude da
budemo bolji od protivnika i često nemaju novca za autobus ili automobil pa su ipak tu"
, rekao je Sa Pintu.

Trener Slobde Ljubiša Stamenković kazao je da je njegov tim dokazao dao zna da igra fudbal.

"Pokazali smo da znamo da igramo fudbal i po igri smo verovatno među prve tri ekipe u Srbiji. Presudila je formacija Slobode 3-6-1, jer se Zvezda spremila za 4-2-3-1. Iskoristili smo slab dan Zvezde, njihovi igrači su bili bez motiva", rekao je Stamenković.

Popularni "Piskavac" je kazao da se nada da će Sloboda jednom steći uslove da igra u Evropi.

"Krivo mi je što Sloboda nema uslove da igra u Evropi. Nadam se da će se jednom steći uslovi za to jer bismo imali šta da pokažemo", rekao je Stamenković.

U poslednjem kolu Jelen Superlige u nedelju, Zvezda u derbiju gostuje Vojvodini, dok Sloboda čeka Smederevo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve