Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.05.2013.

13:24

Bajković:Mrzim Partizan iz dna duše

Golman Crvene zvezde Boban Bajković rekao je danas da mu je veoma teško zbog poraza od Partizana i da "večitog" rivala "mrzi iz dna duše".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Fudbaleri Zvezde izgubili su u subotu od Partizana sa 0:1, a u poslednjem minutu utakmice gol je postigao Miloš Jojić iz slobodnog udarca.

"Teško mi je, možda preživljavam i najteže trenutke u životu. Partizan ne mogu očima da gledam, mrzim ih iz dna duše, ali su zasluženo dobili u derbiju", rekao je Bajković novinarima na stadionu Zvezde.

"Crno-beli" su tako stekli pet bodova prednosti dva kola pre kraja Superlige i potreban im je bod da odbrane titulu, odnosno osvoje šestu uzastopnu.

"Kao da je njima pobeda bila potrebna, a ne nama, dali smo sve od sebe, trudili se ali na kraju ništa nismo uradili. Nedostajala nam je hrabrost, ali i rasterećenost. Mi smo trebali da budemo rasterećeniji a ne oni jer smo sa 11 bodova uspeli da smanjimo zaostatak na samo dva", rekao je čuvar mreže crveno-belih.

Bajković je rekao da ga nisu pogodile uvrede navijača Partizana na 144. "večitom" derbiju.

"Neka me vređaju, niti ih volim niti poštujem. Meni su bitni samo naši navijači, jedino mi oni znače", rekao je.

"Zvezda mi je dala sve u životu, a ja se maksimalno trudim da joj to vratim. Ako ostanem trudiću se i dalje, za sada nema nijedne ponude za mene, neki se raspituju, ali o tome bi trebalo da razgovaraju sa ljudima iz uprave", dodao je on.

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da njegovi saigrači moraju da daju sve od sebe kako bi pobedili u preostala dva kola.

"Biće teško igrati do kraja, ali mi u svakoj utakmici idemo na pobedu, a sada razmišljamo samo o predstojećoj protiv Slobode. Moraćemo da damo sve od sebe", rekao je Milijaš.

Fudbaler crveno-belih Filip Kasalica rekao je da njegova ekipa sada mora da obezbedi drugo mesto na tabeli, jer bi "sve ostalo bilo katastrofa".

"Ovoliko prilika koliko smo stvorili protiv Partizana nije dovoljno od ekipe koja se bori za titulu. Sada moramo da pobedio kako bismo obezbedili drugo mesto na tabeli, jer bi sve ostalo bilo katastrofa", rekao je Kasalica.

Dva kola pre kraja prvenstva Zvezda ima pet bodova manje od Partizana. "Crveno-beli" u sredu dočekuju Slobodu, dok će za vikend gostovati Vojvodini u poslednjem meču sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

297 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve