Nova vest
Fudbal

Subota, 18.05.2013.

22:53

Rašović: Najlepši scenario

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je posle pobede nad Crvenom zvezdom u 144. večitom derbiju da je ovo najlepši mogući scenario.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

'Crno-beli' su golom Jojića u 90. minutu ostvarili pobedu i približili se šestoj uzastopnoj tituli šampiona Srbije, jer dva gola pre kraja imaju pet bodova prednsosti u odnosu na Zvezdu.

"Ovo je najlepsi scenario. Radili smo na detaljima. Prvo poluvreme smo oprezno igrali, nije izgledalo lepo, ali smo zatvroili sve prilaze. U drgom delu smo promenili igru, stvarali šanse, tražili gol..."

"Mislim da smo iznenadili Zvezdu, koja nije očekivala da ćemo igrati tako agresivno. Dosta dobro smo odradili defanzivni deo", rekao je Rašović, koji je čestitao svojim igračima i istakao da je ovo istorijska pobeda.

"Čestitam igračima, mislim da je ovo istorijska pobeda za naš klub. Ovo je zaista slatka pobeda koja će se dugo pamtiti. Želim da posvetim pobedu majci, koja je preminula na današnji dan pre 18 godina", dodao je Rašović koji se potom osvrnuo i na finansijke probleme.

"Novac je uvek motiv, momci pošteno zarađuju, igraju, terniraju. Mnogo klubova ima probleme sa finansijama, siguran da će igrači dobiti sve što im je obećano."

Rašović nije video navodni sukob u tunelu između Luke i Petkovića, a to isto je rekao i Sa Pintu.

"Igrači su bili pripremljeni da ne reaguju na provokacije na terenu, a to su i pokazali", rekao je Rašović.

Koordiantor za sportska pitanja Albert Nađ je u vezi sa incidentom rekao da je Petković udario Lazara Markovića i Luku u tunelu, a da je on sa Stojadinovićem razmenio samo teške reči, ali da to nije strašno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve