Nova vest
Fudbal

Subota, 18.05.2013.

15:27

Karagera interesuje trenerski posao

Defanzivac Liverpula Džejmi Karager ostavlja otvorenu opciju da se nakon završetka karijere posveti trenerskom poslu.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Nekadašnji reprezentativac Engleske je najavio da će se oprostiti od aktivnog igranja na kraju sezone, utakmica protiv KPR u nedelju će biti njegova poslednja u karijeri.

“Sigurno će mi nedostajati fudbal. Nema ničega lepšeg od učestvovanja u timskim uspesima. Kada već neću više biti na terenu, najbliže tome je pozicija trenera ili menadžera. Razmisliću o tome”, naveo je Karager.

Predsednik Liverpula Tom Verner je već rekao da Karager uvek može da se vrati u klub i da će mu vrata biti otvorena.

Sigurno će mu biti potrebno nekoliko godina da odluči čime želi da se bavi. Nema sumnje da će mu fudbal nedostajati, on nije odbio mogućnost da jednog dana postane trener, ali trenutno o tome ne razmišlja. Nadam se da će jednog dana doneti odluku u tom smeru”, zaključio je Verner.

Karager je član Liverpula od 1996. godine, odigrao je 693 utakmice i postigao četiri pogotka. Učestvovao je u osvajanjima Lige šampiona (2004/05.) i Kupa Uefa (2000/01.).

Osvojio je i po dva trofeja u UEFA Super kupu, FA kupu i Komjuniti Šildu, ali nije uspeo da se domogne titule šampiona Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve