Nova vest
Fudbal

Subota, 18.05.2013.

15:10

Valter Macari preuzima Inter?

Trener Napolija Valter Macari, sigurno najzaslužniji za sjajne igre Napolitanaca u poslednje tri godine, preuzeće Inter naredne sezone, prenose Italijani.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Macari je do sada odbijao da komentariše spekulacije o svojoj budućnosti u Napulju, a navodno je u petak potpisao ugovor sa "neroazurima".

Eventualni dolazak Macarija, koji se sa Masimom Moratijem navodno dogovorio da potpuno kontroliše transfere, znači da je mladi stručnjak Andrea Stramačoni završio karijeru na klupi "Đuzepe Meace".

Sve će biti jasnije nakon poslednjeg kola u Seriji A, u kojem Napoli, koji je obezbedio drugo mesto i Ligu šampiona, gostuje Romi, koja se bori za plasman u Ligu Evrope.

Inter iza sebe ima jednu od najgorih sezona u poslednjih desetak godina, obeležena brojnim povredama igrača, nije donela šampionu Evrope iz 2010. godine plasman u evropska takmičenja za sledeću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve