Nova vest
Fudbal

Subota, 18.05.2013.

13:56

Anketa: Kako će se završiti derbi?

U subotu od 19:30 na stadionu u Humskoj Partizan dočekuje Crvenu zvezdu u 144. večitom derbiju. Šta mislite kako će se završiti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na našem sajtu, u donjem desnom delu, ispod selekcije video, možete da učestvujete u anketi B92: Kako će se završiti 144. večiti derbi?

Možete da birate pobedu Partizana, remi, pobedu Zvezde, ili opciju da vas to ne zanima. Tri kola pre kraja JSL Partizan ima dva boda više od Zvezde.

"Crno-beli" imaju šansu da osvoje šestu uzastopnu titulu, a "crveno-beli" prvu od 2007. godine. U prethodna 143 prvenstvana derbija, Zvezda je ostvarila 59, a Partizan 41 pobedu, uz 43 remija.

U poslednjem derbiju Zvezda je u novembru slavila na Marakani sa 3:2, posle preokreta u drugom poluvremenu. Prestojeći je sigurno najvažniji u novijoj istoriji "večitih" rivala, pa su i treneri dva tima uoči meča pričali o istoriji, borbi, junacima.

Stadion Partizana u Humskoj 1 biće maksimalno ispunjen (kapacitet od 32.000 mesta umanjen je za 10% iz sigurnosnih razloga), jer su sve karte rasprodate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve