Nova vest
Fudbal

Subota, 18.05.2013.

08:49

Murinjo: Najgora sezona u karijeri

Trener Real Madrida Žoze Murinjo opisao je sezonu 2012-13 kao najgoru u svojoj karijeri nakon poraza u finalu Kupa kralja od Atletiko Madrida (2:1).

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Ako se izuzme Superkup Španije koji je odigran u avgustu, ovo je Portugalcu prva sezona u protekloj deceniji u kojoj nije osvojio trofej.

„Ovo je najgora sezopna u mojoj karijeri. Za mnoge trenere to bi bila dobra sezona, ali za mene je najgora“, rekao je Murinjo u svom stilu.

„Uvek sam dolazio na koferenciju kada odigramo nerešeno ili izgubimo. Ova sezona je bila neuspešna, ali prethodne dve su bila uspešne“, dodao je Portugalac koji je sredinom drugog poluvremena isključen sa utakmice.

„Mislim da Atletiko nije zaslužio da pobedi, ali je na kraju osvojio trofej. Imali smo dve čiste šanse, pogodili smo stativu tri puta. Zbog toga mislim da oni nisu zaslužili pobedu. Golman Atletika je bio fantastičan ali i srećan.“

Poslednjih nedelja uveliko se u Španiji i Engleskoj pisalo o povratku Murinja u Čelsi.

„Imam ugovor koji važi na još tri godine. Još uvek nisam pričao sa predsednikom o mojoj budućnosti“, rekao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve