Nova vest
Fudbal

Petak, 10.05.2013.

13:56

Igrači Vojvodine: Izvinite

Fudbaleri Vojvodine uputili su pismo navijačima novosadskog kluba u kojem su se izvinili za igru koju su prikazali u finalu Kupa.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Novosađani su u sredu uveče u Beogradu poraženi sa 1:0 od Jagodine, koja je tako ostvarila najveći uspeh u istoriji kluba. Vojvodina je igrala za svoj prvi trofej u Kupu.

Pre izvinjenja igrača, predsednik Vojvodine Ratko Butorović je prozvao igrače i istakao da su oni isključivi krivci što je trofej završio u Jagodini, a ne u Novom Sadu.

Pismo igrača Vojvodine, objavljeno na zvaničnom sajtu kluba, prenosimo u celosti.

Sramota…

Suviše je blaga ova reč za ono što smo uradili 8. maja na stadionu “Partizan”. Osramotili smo klub, dres, grb i armiju vas vernih navijača Vojvodine koji ste došli da nas bodrite. Objašnjenja za ovu bruku nemamo i bilo bi tužno, ružno i deplasirano da tražimo bilo kakva opravdanja jer ona ne postoje.


Prokockali smo vaše poverenje i poverenje ljudi iz kluba koji su se svim silama trudili i uspeli da nam obezbede uslove kakve niko u Srbiji nema, da animiraju i dovedu 11.000 navijača iz svih delova Vojvodine i naprave atmosferu dostojnu najvećih evropskih klubova.

Ako ga i ne prihvatite razumećemo to. Na tako nešto imate potpuno pravo
”, stoji u saopštenju igrača Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve