Nova vest
Fudbal

Petak, 10.05.2013.

09:50

Butorović: Igrači, sram vas bilo!

Predsednik Vojvodine Ratko Butorović rekao je da su igrači glavni krivci za poraz u finalu Kupa Srbije od Jagodine.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Novosađani su u sredu uveče u Beogradu poraženi sa 1:0 od Jagodine, koja je tako ostvarila najveći uspeh u istoriji kluba. Vojvodina je igrala za svoj prvi trofej u Kupu.

Butorović je, inače, u prošlosti odgovornost za neuspehe uvek preuzimao na sebe, ali ovoga puta nije tako.

Članovi Upravnog odbora i ja smo ispunili sve što je trebalo. Navijači, takođe. Bili su za čistu ‘desetku’. Zato, sva krivica za poraz od Jagodine pripada igračima. Sram ih bilo! Umesto srcem da iznesu finale i ‘izginu’ na terenu, poneli su se kao babe. Sve to i još mnogo drugoga reći ću im u lice. Neka se ne kriju i ne traže opravdanja”, rekao je Butorović.

Prvi čovek novosadskog kluba istakao je da je Jagodina zasluženo osvojila prvi Kup u istoriji.

Vojvodina čestita Jagodini na zasluženoj pobedi. Nikon am nije kriv što šesti put nismo uspeli. Ni Fudbalski savez Srbije, ni sudije, ni beogradski ‘večiti’ rivali. Ovo finale je velika pobeda srpskog fudbala. Videlo se da pored Partizana i Crvene zvezde postoji još dobrih klubova u Srbiji i sjajnih navijača”, naglasio je Butorović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve